Bartın Sel Felaketi / Son Dakika... Bartın'da Sel Felaketi Ve Heyelan! İşte Son ... : Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı.

Bartın Sel Felaketi / Son Dakika... Bartın'da Sel Felaketi Ve Heyelan! İşte Son ... : Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı.. Bartın'ın kurucaşile i̇lçesi'nde 2 saat boyunca etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı, 20 dükkan. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bu yerleşim yerlerini sular bastı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı.

Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bartın'da sel felaketinde can kaybı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada.

Bartın'da sel felaketi: 2 kişi kayıp - Haberler
Bartın'da sel felaketi: 2 kişi kayıp - Haberler from foto.haberler.com
11 ağustos 2021 çarşamba 06:44. Bartın'da sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşılırken, 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları sürüyor. Gece etkili olan şiddetli yağmurda sel felaketi yaşandı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor!

11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada. Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel sonucu, ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bazı evlerde hasar oluştu. Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi defnedildi. Bartın'ın ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde sel meydana geldi. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bartın'daki selde hayatını kaybeden i̇smail çeliktaş toprağa verildi.

Bartın ve Sinop felaketi yaşıyor: Dereler taştı, binaları ...
Bartın ve Sinop felaketi yaşıyor: Dereler taştı, binaları ... from i.superhaber.tv
Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'da sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşılırken, 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları sürüyor.

Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Bartın'ın kurucaşile i̇lçesi'nde 2 saat boyunca etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı, 20 dükkan. Gece etkili olan şiddetli yağmurda sel felaketi yaşandı. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. 11 ağustos 2021 çarşamba 09:33. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Bartın'daki selde hayatını kaybeden i̇smail çeliktaş toprağa verildi. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış.

Son dakika: Bartın Sinop Kastamonu ve Samsun'da sel ...
Son dakika: Bartın Sinop Kastamonu ve Samsun'da sel ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. 11 ağustos 2021 çarşamba 06:44. Bu yerleşim yerlerini sular bastı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı.

21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş.

Bartın'ın kurucaşile i̇lçesi'nde 2 saat boyunca etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı, 20 dükkan. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok. Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da bartın'da son üç gündür meydana gelen yağışlarla metrekareye 299 kilogram yağış düştüğünü, 1998. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bu yerleşim yerlerini sular bastı. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı.

Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı bartın sel. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code